19 Mayıs 2024
weather
20°
Video Galeri Fotoğraf Galeri
Künye İletişim
Facebook
Telegram
Twitter
Instagram
Threads
ANASAYFA MEMUR ALIMI 2022- 2023 KPSS İle 26 Memur Alımı Yapılacak

2022- 2023 KPSS İle 26 Memur Alımı Yapılacak

Kamu Gözetimi Kurumu kendi bünyesine memur alımı gerçekleştirecek. Değişik alanlarda Uzman yardımcısı alımı yapacak. Şehirlere göre ve kontenjan dağılımı ile ilgili detaylı bilgi haberimizde...
796
GÖSTERİM
2022- 2023 KPSS İle 26 Memur Alımı Yapılacak
YAYINLAMA: 01 Eylül 2023 / 09.43

Kamu Gözetimi Kurumu kendi bünyesinde olan eksikliği karşılamak için değişik şehirlerde memur alımı  yapacağını duyurdu. Bu kapsamda gelmiş olan ilana göre Kamu Gözetimi Kurumu toplam 26 Memur alımı gerçekleştirecek. Alımlar iki değişik şehirde gerçekleştirilecektir.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Kamu Gözetimi Kurumu Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu’nda Genel İdare Hizmetleri sınıfında olan 9 uncu dereceli uzman yardımcısı kadrosunda görevlendirilmek üzere başarı durumları dikkate alınıp 26 kişilik boş kadro ile Uzman Yardımcısı Alımı gerçekleşecek.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Neler?

Kamu Gözetimi Kurumu memur alımı için yayımlanmış olan resmi ilana göre adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranmakta. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından kesinlikle mahrum olmamak, Görevini yapmasına herhangi bir engel olabilecek sağlık sorunu olmaması, Yapılacak güvenlik soruşturma kapsamında ve arşiv araştırmasından olumlu yönde sonuç alabilmek, Herhangi bir sağlık sorunu olmaması, ve Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmaması şartı, Erkek adaylar için askerliğini yapmış ya da askerlik ile ilgisi olmaması " gibi şartlar aranacak.

Eğitim Şartı Nedir?

Uzman yardımcısı (genel) kadrosu için: Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitim bölümünden hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler ile ticari bilimler fakültelerinden ya da bunlara yakın Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içinde ya da yurtdışında öğretim kurumlarından mezun olması şartı aranacak.

Uzman yardımcısı (bilişim) kadrosu için: Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitim bölümünden bilgisayar mühendisliği, bilişim sistemleri mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara yakın Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içinde ya da yurtdışında öğretim kurumlarından mezun olması şartı aranacak.

KPSS Şartı nedir?

Adayların 2022 yılı ya da 2023 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS puan türlerinden en az 80 puan almış olması şartı aranacak.

Yaş Şartı:

Giriş sınavın yapıldığı yılın Ocak ayının birinci günü itibaren otuz beş yaşını bitirmemiş olması (1/1/1988 yılında ya da bu tarihten sonra doğmuş olmak),

Başvurular ne Zaman Yapılacak?

Kamu Gözetimi Kurumu memur alımı için başvurular sadece Eylül ayı içerisinde geçerli oluğ sadece Online olarak alınacaktır.

Başvuru Tarihleri: 4 - 17 Eylül 2023

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlginizi Çekebilir
Grafiker Memur Alımı Başvuru Şartları

Grafiker Memur Alımı Başvuru Şartları