03 Mayıs 2024
weather
17°
Video Galeri Fotoğraf Galeri
Künye İletişim
Facebook
Telegram
Twitter
Instagram
Threads
ANASAYFA KAMU PERSONELİ ALIMI 2024 Yılı İçin Adalet Bakanlığı Tercüman Alımı Başladı!

2024 Yılı İçin Adalet Bakanlığı Tercüman Alımı Başladı!

Adalet Bakanlığı 2024 yılı için tercüman alımı ilanını açıkladı. KPSS şartı olmaksızın en az ilkokul mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek. Başvuruların başlama tarihi 16 Ekim 2023 olarak belirlendi.
yazar
Burak Demir
Admin
759
GÖSTERİM
2024 Yılı İçin Adalet Bakanlığı Tercüman Alımı Başladı!
YAYINLAMA: 23 Ekim 2023 / 18.48
GÜNCELLEME: 05 Kasım 2023 / 08.36

Adalet Bakanlığı 2024 Yılı İş İlanları

Adalet Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı ilana göre kendi alanlarında istihdam edilmek üzere tercüman alımı gerçekleştirecek. Başvurular Cumhuriyet Başsavcılığı bünyesinde gerçekleşecek. Tüm illerde yayınlanacak olan iş ilanlarını anlık olarak haberdar olmak sitemizi takip edebilirsiniz.

Kamu Personel Alımı İş İlanı Kriterleri

Adalet Bakanlığı yayımladığı güncel ilana göre, fiili ehliyete sahip olan en az ilkokul mezunu adaylardan başlamak üzere lise, ön lisans ve lisans düzeyinde eğitim alan mezunlar başvuruda bulunabilecek. Başvurunun yapılabilmesi için şartların sağlanması gerekir.

Kamu Personel Alımı Süreci

Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı, tarafından yayımlanan ilana başvurular 16 Ekim 2023 tarihinden itibaren yapılabilecek. Son başvuru tarihi ise 31 Ekim 2023 olarak belirlendi. Başvuruya ait belgeleri Cumhuriyet Başsavcılık vasıtası ile Osmaniye Adalet Komisyonu Başkanlığı’na APS ile son başvuru tarihine kadar teslim edilmesi gerekir.

Tercüman Alımı Süreci

Başvuru süreci tamamlandıktan sonra 30 Kasım 2023 tarihine kadar yapılan müracaatlar komisyon tarafından değerlendirilecektir. Başvurularda eksik belge olması durumunda başvuru reddedilecek.

Başvuru süreci olumlu sonuçlanan adaylar 6 Aralık 2023 tarihinde yemin edecek. Mazereti neden ile yemin etmeyen adaylar 13 Aralık 2023 tarihine kadar yemin edebilecektir. 31 Aralık 2023 tarihinde ise kurumun resmi internet sitesinden sonuçlar ilan edilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlginizi Çekebilir
Gençlik ve Spor Bakanlığı Üniversite Öğrencilerine Verilen Burslar

Gençlik ve Spor Bakanlığı Üniversite Öğrencilerine Verilen Burslar